افزایش حقوق ۱۸ درصدی شرط دارد!
- یکشنبه, دی ۱۵, ۱۳۹۲, ۸:۰۱
- نوار تصاویر, گالری عکس
- 1,592 views
- ۱ comment

عضو کمیسیون تلفیق مجلس با بیان اینکه افزایش حقوق باید متناسب با نرخ تورم باشد، گفت:در لایحه بودجه باید قید شود که افزایش حقوق کارمندان به میزان ۱۸ درصد در صورتی است که تورم به ۲۵ درصد برسد تا اگر دولت در کاهش تورم توفیق نداشت کارمندان با افزایش حقوق ۱۸ درصدی و تورم بالای ۳۰ درصد مواجه نباشند.
به گزارش مجلس نیوز (پایگاه خبری فراکسیون اصولگرایان رهروان ولایت مجلس شورای اسلامی)؛غلامرضا اسداللهی،عضو فراکسیون اصولگرایان رهروان ولایت در خصوص تاکید دولت بر افزایش ۱۸ درصد حقوق کارمندان در سال آتی گفت:بر اساس قانون دولت موظف است تا بین نرخ تورم و افزایش حقوق تناسبی بر قرار کند در حالی که به اذعان خود دولت تورم نزدیک به چهل درصد و در مقابل حقوق کارمندان تنها قرار است ۱۸ درصد افزایش یابد.
نماینده مردم تایباد و تربت جام در مجلس شورای اسلامی در ادامه این مطلب افزود:دولت مطرح کرده است که تنها می تواند حقوق کارمندان را ۱۸ درصد ارتقا دهد و در طرف مقابل تورم را به ۲۵ درصد می رساند.
اسداللهی تصریح کرد: البته این اقدام که میزان نقدینیگی در جامعه بالا نرود اما قدرت خرید مردم افزایش پیدا کند اقدام خوبی است اما دولت نیز باید در این راستا بر اساس واقعیت ها حرکت کند.
وی ادامه داد: در لایحه بودجه باید قید شود که افزایش حقوق کارمندان به میزان ۱۸ درصد در صورتی است که تورم به ۲۵ درصد برسد تا اگر دولت در کاهش تورم توفیق نداشت کارمندان با افزایش حقوق ۱۸ درصدی و تورم بالای ۳۰ درصد مواجه نباشند.
عضو کمیسیون تلفیق مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: بعید به نظر می رسد تورم در سال آتی به ۲۵ درصد برسد که بخواهیم بر مبنای یک برنامه ریزی که چندان نیز مبتنی بر واقعیت نیست حقوق کارمندان را تنظیم کنیم.
با سلام ،تورم ۴۰ درصدی و میزان افزایش ۱۸ درصدی در سال ۹۳، به خاطر اینکه در سال های اخیر هم افزایش حقوق کمتر از تورم بوده، فاصله ی طبقاتی زیادی در جامعه ایجاد کرده است، و این باعث کاهش بهره وری و آسیب های اجتماعی در جامعه می شود .در ضمن در مقایسه با سایر ارگان ها که حقوق بالایی دریافت می کنند باز ۱۸ درصد افزایش خوبی است، اما در آموزش و پرورش که حقوق متوسط یک میلیون تومان است، افزایش ۱۸ درصدی چه دردی را در این اوضاع اسفبار دوا می کند. از مسولین امر خواهش می شود فکری به حال این قشر ضعیف مبذول دارند تا به دنبال شغل های دوم و سوم نروند و به مسئو لیت خطیر فرهنگی که همانا ساختن یک جامعه ایده ال است بپردازند.