خبرهای خوش مدیر عامل بانک مسکن

بانک مسکنمدیر عامل بانک مسکن خبرهای خوشی را برای متقاضیان و سرمایه گذاران بانک مسکن اعلام کرد.
محمد هاشم بت شکن با بیان اینکه  شرکت سرمایه گذاری ساختمان بانک مسکن در حال ساخت تعدادی واحد با استاندارد و کیفیت مطلوب است، اظهار داشت: سپرده گذاران این بانک از این پس هم از تسهیلات مسکن بهره مند می شوند و هم در اولویت واگذاری واحد مسکونی شرکت سرمایه گذاری ساختمان بانک مسکن قرار می گیرند.
به گفته بت شکن، نخستین صندوق تامین سرمایه نظام مالی کشور نیز با مشارکت بانک مسکن و بانک صنعت و معدن به زودی تاسیس خواهد شد.
مدیر عامل بانک مسکن همچنین از تاسیس اولین صندوق زمین و ساختمان کشور با مجوز سازمان بورس و اوراق بهادار خبر داد و افزود: به زودی اوراق رهنی این بانک منتشر خواهد شد.
محمد هاشم بت شکن در ادامه، با بیان اینکه بر اساس مصوبه شورای پول و اعتبار، به زودی شاهد ارتقای شاخص های سلامت و ثبات مالی در بانک مسکن خواهیم بود، از پذیرش و عرضه اولیه سهام شرکت گروه سرمایه گذاری این بانک در بورس خبر داد.
وی همچنین با اشاره به در راه بودن طرح های جدید بانک مسکن برای سپرده گذاران به مناسبت دهه فجر گفت: نرخ های جدید این بانک و جزئیات طرح های مذکور تا چند روز آینده اعلام خواهد شد.

مطالب پیشنهادی :

نوشتن دیدگاه

شما میتوانید از تصاویر مخصوص خود در قسمت نظرات استفاده نمایید برای اینکار از وب سایت آواتارکمک بگیرید .

تمام حقوق این سایت برای © 2025 میهن نرخ. محفوظ است.
قدرت گرفته از وردپرس فارسی