گرانی اجناس و کالاها در راه است…!

گرانی اجناس و کالاها در راه است...!

گرانیدر پی افزایش مالیات بر ارزش افزوده سال جاری به ۸ درصد از روز گذشته رسماً تولید کنندگان کالاهای خود را با ۲ درصد افزایش قیمت به بازار عرضه کردند.

تسنیم: نرخ مالیات بر ارزش افزوده در سال ۱۳۹۳ با مصوبه مجلس در قانون بودجه از ۶ درصد به ۸ درصد افزایش یافته و از آغاز سال جاری مورد اجرا قرار گرفته است.

البته علی‌رضا طاری‌بخش معاون مالیات بر ارزش افزوده سازمان امور مالیاتی در همین ارتباط گفته است که ” با توجه به احکام مقرر در تبصره ۲ ماده ۱۱۷ قانون برنامه پنجم توسعه و بند (ط) تبصره ۹ قانون بودجه سال ۱۳۹۳ کل کشور، نرخ مالیات بر ارزش افزوده در سال ۹۳ هشت درصد خواهد بود که ۵٫۳ درصد مالیات و ۲٫۷ درصد آن عوارض است”.

مشاهدات میدانی خبرنگار  از بازار حکایت از آن دارد که اکثر تولید کنندگان از روز گذشته (شنبه شانزدهم فروردین ماه) نرخ اجناس و کالاهای تولیدی خود را ۲ درصد افزایش داده اند که این افزایش قیمت ناشی از افزایش مالیات بر ارزش افزوده از ۶ به ۸ درصد در سال جاری است.

مطالب پیشنهادی :

نوشتن دیدگاه

شما میتوانید از تصاویر مخصوص خود در قسمت نظرات استفاده نمایید برای اینکار از وب سایت آواتارکمک بگیرید .

تمام حقوق این سایت برای © 2026 میهن نرخ. محفوظ است.
قدرت گرفته از وردپرس فارسی