پیشبینی وضع رکودی در بازار مسکن
- یکشنبه, آذر ۱۶, ۱۳۹۳, ۱۲:۱۷
- مسکن و عمران, نوار تصاویر, گالری عکس
- 861 views
- ثبت نظر
به دلیل رکود حاکم بر بازار مسکن و انتظار تخلیه حباب مربوط به سال ۹۲، در ۵ ماه از هشت ماه اول امسال، قیمت مسکن با افت ماهانه نیم تا ۷ درصدی مواجه شد.
آخرین وضعیت قیمت مسکن در تهران که براساس داده های سامانه رهگیری معاملات توسط دفتر برنامه ریزی و اقتصاد مسکن استخراج شده، حاکی از این موضوع است که متوسط قیمت هر مترمربع واحد مسکونی در آبان ۹۳ اگر چه کاهش ۲٫۸ درصدی نسبت به ابتدای سال داشت اما حدود ۰٫۵ درصد نسبت به مهر ماه افزایش داشته است.
در آبان ماه میانگین قیمت هر متر مربع واحد مسکونی حدود ۴ میلیون و ۸۳ هزار تومان بود که در مقایسه با ۸ ماه اول سال ۹۳ حدود ۳۷ هزار تومان کاهش قیمت داشته است. با این حال برخی از کارشناسان مسکن بر این باورند که کاهش گرایش مردم در آبان ماه به خرید و فروش و در نتیجه خروج آرام و بی صدای آنها از بازار مسکن در آذر ماه نشان از توجه مردم به وضعیت سیاسی دارد.آمارهای دریافتی از دفتر برنامه ریزی و اقتصاد مسکن درباره حجم معاملات مسکن در تهران نشان میدهد که در آبان امسال، کل معاملات کاهش پیدا کرده است.