لغو تحریم‌ها در بازار آی‌تی بی‌تاثیر است/قیمت‌ها فقط با دلار ۲۵۰۰ تومانی می شکند

لغو تحریم‌ها در بازار آی‌تی بی‌تاثیر است/قیمت‌ها فقط با دلار 2500 تومانی می شکند

دیجیتالرئیس اتحادیه صنف رایانه تهران آغاز لغو تحریم‌ها از امروز و کاهشی شدن قیمت دلار را بر کاهش قیمت‌ها در بازار IT بی‌تاثیر خواند و گفت: تنها اگر دلار به زیر ۲۵۰۰ تومان برسد، شاهد تغییر اساسی در بازار IT خواهیم بود.

سید مهدی میرمهدی در گفت‌وگو با خبرنگار فناوری اطلاعات خبرگزاری فارس، در پاسخ به این سوال که با توجه به آغاز لغو تحریم‌ها از امروز و کاهشی شدن قیمت دلار، پیش‌بینی بازار IT چیست، گفت: در حالت کلی به دلیل رکود بازار و افزایش هزینه‌های جانبی از جمله ترخیص کالا و ارزش‌افزوده، این نوسانات ارز نمی‌تواند بر بازار IT تاثیر چشمگیری داشته باشد.

رئیس اتحادیه صنف رایانه تهران افزود: زمانی کالا با دلار ۱۲۲۶ وارد می‌شد که پس از ایجاد اتاق مبادلات ارزی، دلار به قیمت اتاق مبادلات عرضه می‌شد و تعرفه گمرکی نصف شد.

وی ادامه داد: اندکی بعد با حفظ دلار اتاق مبادلات، تعرفه گمرکی بار دیگر به تعرفه نخست افزایش پیدا کرد و اگر این تغییرات رخ نمی‌داد؛ شاید انتظار کاهش قیمت امروز در نتیجه کاهش قیمت دلار، قدری برآورده می‌شد.

میر مهدی تاکید کرد: این میزان نوسان دلار تاثیری در قیمت‌ها در بازار IT نمی‌تواند داشته باشد؛‌ تنها اگر دلار به زیر ۲۵۰۰ تومان برسد، به یقین شاهد تغییر اساسی در بازار IT خواهیم بود.

مطالب پیشنهادی :

نوشتن دیدگاه

شما میتوانید از تصاویر مخصوص خود در قسمت نظرات استفاده نمایید برای اینکار از وب سایت آواتارکمک بگیرید .

تمام حقوق این سایت برای © 2025 میهن نرخ. محفوظ است.
قدرت گرفته از وردپرس فارسی