کاهش قیمت سکه ادامه دار شد

سکه طلااونس طلا در طول کمتر از یک هفته گذشته شاهد سقوط ۵۰ دلاری قیمت‌ها بود به طوریکه امروز و البته در روز تعطیل بازار جهانی، اونس طلا یک‌هزار و ۲۳۴ دلار قیمت دارد.

سکه بهار آزادی از روز چهارشنبه هفته گذشته روند کاهشی قیمت را در پیش گرفته است و در روز شنبه هفته‌جاری و بعد از چندین هفته قیمت سکه به کمتر از یک میلیون تومان کاهش یافت که بیشترین میزان افت را در طول ۱۵ ماه گذشته ثبت کرد.

بر این اساس، امروز هر قطعه سکه تمام بهار آزادی طرح جدید در بازار تهران ۹۷۳ هزار تومان، نیم‌سکه ۴۹۲ هزار تومان، ربع سکه ۲۶۴ هزار تومان و سکه یک‌گرمی ۱۷۱ هزار تومان است.

همچنین در بازار تهران هر گرم طلای ۱۸ عیار ۹۹ هزار تومان و هر مثقال طلا ۴۲۹ هزار تومان در اختیار خریداران قرار می‌گیرد.

این در حالی است که امروز بازار طلا و جواهر فعالیت خود را با این نرخ‌ها آغاز کرده بود؛ هر قطعه سکه تمام بهار آزادی طرح جدید ۹۸۰ هزار تومان، نیم‌سکه ۴۹۳ هزار و ۵۰۰ تومان، ربع سکه ۲۶۴ هزار و ۵۰۰ تومان، هر گرم طلای ۱۸ عیار ۹۹ هزار و ۶۳۴ تومان، هر مثقال طلا ۴۳۲ هزار تومان.

در همین حال، امروز در بازار و چهارراه استانبول قیمت ارز بر روی تابلوهای صرافی‌ها با کاهش نسبت به دیروز مشاهده می‌شد؛ به‌طوری که هر دلار آمریکا با کاهش ۱۹ تومانی نسبت به دیروز ۳۴۰۰ تومان، یورو با کاهش ۱۷ تومانی ۳۹۰۸ تومان، پوند با کاهش ۶ تومانی ۵۲۳۶ تومان، درهم امارات با کاهش ۳ تومانی ۹۳۶ تومان و لیر ترکیه با کاهش ۱۲ تومانی ۱۴۱۹ تومان قیمت داشت.

مطالب پیشنهادی :

نوشتن دیدگاه

شما میتوانید از تصاویر مخصوص خود در قسمت نظرات استفاده نمایید برای اینکار از وب سایت آواتارکمک بگیرید .

تمام حقوق این سایت برای © 2023 میهن نرخ. محفوظ است.
قدرت گرفته از وردپرس فارسی