کاهش قیمت طلا در اولین روز هفته

طلادر بازار امروز طلا و ارز هر دلار آمریکا با ۱۲ تومان کاهش نسبت به آخرین روز هفته قبل به قیمت ۳۳۴۱ تومان و هر قطعه سکه تمام‌بهار آزادی طرح جدید نیز با سه هزار تومان کاهش به قیمت ۹۶۴ هزار تومان فروخته می‌شود.

هر اونس طلا در بازار جهانی امروز (شنبه ۲۹ فروردین ماه) ۱۲۰۴ دلار قیمت گذاری شده است. در بازار داخلی نیز هر گرم طلای ۱۸عیار ۹۸ هزار و ۸۰۰ تومان قیمت خورده است.

در بازار سبزه میدان هم اکنون هر قطعه سکه تمام بهار آزادی طرح جدید و قدیم با کاهش سه هزار تومانی نسبت به آخرین روز هفته قبل ۹۶۴ هزار تومان قیمت خورده است.

سکه فروشان البته هر قطعه نیم سکه بهار آزادی را با چهار هزار تومان کاهش نسبت به آخرین روز هفته قبل ۵۰۸ هزار تومان، ربع سکه بهار آزادی را با سه هزار تومان کاهش  ۲۷۸ هزار تومان و سکه یک گرمی را با هزار تومان کاهش به ارزش ۱۸۹ هزار تومان قیمت گذاری کرده‌اند.

همچنین در بازار آزاد نیز نرخ هر دلار آمریکا با کاهش ۱۲ تومانی به ارزش ۳۳۴۱ تومان، یورو  با افزایش ۴۰ تومانی به ارزش ۳۶۲۰ تومان و هر پوند نیز با افزایش ۵۹ تومانی به ارزش ۵۰۲۴ تومان از سوی صرافی‌ها قیمت خورده است.

مطالب پیشنهادی :

نوشتن دیدگاه

شما میتوانید از تصاویر مخصوص خود در قسمت نظرات استفاده نمایید برای اینکار از وب سایت آواتارکمک بگیرید .

تمام حقوق این سایت برای © 2025 میهن نرخ. محفوظ است.
قدرت گرفته از وردپرس فارسی