تحلیل اقتصاد جهان در یک نگاه

کشورهای جهان اقتصاد جهانی نیمه دوم سال ۲۰۱۵ را در شرایطی متزلزل آغاز کرده به نحوی که فعالیت بخش کارخانه ای چین در ماه جولای بیشتری کاهش ۱۵ ماه اخیر را تجربه کرده و میزان تولید در حوزه یورو کمتر از حد انتظار بوده است، هرچند که فعالیت ها در آمریکا افزایش داشته است.
شاخص مدیران خرید بخش تولید چین که از سوی موسسه مارکیت منتشر شده نشان می دهد که پکن اجازه خواهد داد یوان نوسان بیشتری را تجربه کند تا بتواند از تجارت حمایت کند. این در حالی است که بانک مرکزی اروپا در حال اجرای برنامه خرید ماهانه ۶۰ میلیارد یورو اوراق قرضه است.
شاخص مدیران خرید چین در ماه جولای که توسط کایژین/مارکیت منتشر شده به ۴۸٫۲ کاهش یافته که پایین ترین رقم از آوریل سال گذشته تاکنون است. این پنجمین ماه متوالی است که شاخص مدیران خرید چین زیر رقم ۵۰ قرار می گیرد. رقم ۵۰ مرز میان رشد و کوچک شدن اقتصاد محسوب می شود.
این در حالی بود که قبلا پیش بینی شده بود شاخص مدیران خرید چین از ۴۹٫۴ در ماه ژوئن به ۴۹٫۷ برسد. عدم تحقق این پیش بینی موجب شد ارزش دلار استرالیا به پایین ترین رقم ۶ سال گذشته برسد. چین، بزرگترین بازار صادراتی استرالیا محسوب می شود.
نگرانی ها از کاهش تقاضا در چین، بزرگترین خریدار کالای جهان، موجب افت قیمت سایر کالاها شده و قیمت مس را به پایین ترین رقم از سال ۲۰۰۹ تاکنون رسانده است.
تحقیق به عمل آمده از بیش از ۴۲۰ مدیر شرکت های چینی نشان می دهد که میزان تولید، سفارشات جدید و سفارشات صادرات همگی کاهش یافته است.
هلن لائو، از موسسه ارگونات سکیوریتیز در هنگ کنگ گفت: «این خبر بدی است زیرا این رقم بسیار پایین تر از رقم پیش بینی شده است… این نشان می دهد که هیچ نشانه ای از ترمیم در بنگاه های اقتصادی کوچک و متوسط چینی دیده نمی شود، اما من فکر می کنم این آمار ضعیف می تواند به تقاضای ضعیف فصلی در تابستان هم مرتبط باشد.»
بنگاه های اقتصادی حوزه یورو نیز فعالیت خود در نیمه دوم سال را با رشدی کمتر از حد انتظار آغاز کردند و تضعیف ارزش یورو نتوانست موجب افزایش تقاضا برای صادرات شود.

مطالب پیشنهادی :

نوشتن دیدگاه

شما میتوانید از تصاویر مخصوص خود در قسمت نظرات استفاده نمایید برای اینکار از وب سایت آواتارکمک بگیرید .

تمام حقوق این سایت برای © 2025 میهن نرخ. محفوظ است.
قدرت گرفته از وردپرس فارسی